• Minggu, 4 Desember 2022

Lirik Lagu Swipe - Alyph

- Rabu, 23 November 2022 | 15:08 WIB
Alyph (Instagram @alyphland)
Alyph (Instagram @alyphland)

Setiafakta.com- Lagu yang berjudul "Swipe" sedang ramai dan seringkali muncul di akun Tik Tok, lagu tersebut dibawakan oleh penyanyi Alyph, berikut lirik dari lagu tersebut.


Lirik Lagu Swipe - Alyph


Aku ada type
Kalau aku like, aku like
Kalau tak
Aku swipe
Swipe

Aku ada type
Tak kisah, hype ke tak hype
Kalau aku like, aku like
Kalau tak
Aku swipe
Swipe

Tak nak jaga hati
Lebih baik aku jujur
Dah banyak situasi yang ku mengalami
Biar takde yang ku kesali

Dulu diorang beritahu kena buat macam ni
Kalau tak, confirm takle pergi
Bila aku tak dengar
Diorang kata ego tinggi
Tak pandai bawak diri

Korang boleh pergi
Baby, aku ada type
Kalau aku like, aku like
Kalau tak
Aku swipe
Swipe

Aku ada type
Tak kisah, hype ke tak hype
Kalau aku like, aku like
Kalau tak
Aku swipe
Swipe

'Ngada-ngada
Bagi secubit nak segenggam'
Diam
Skarang aku nak segalanya
Amacam?
Cabaran
Buat kebaikan masa depan, kau kena letak jawatan

Halaman:

Editor: R. Wiranto

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Lirik Lagu Kupu-Kupu Malam - Noah

Jumat, 2 Desember 2022 | 12:00 WIB

Lirik Lagu Fall In Love Alone - Stacey Ryan

Jumat, 2 Desember 2022 | 09:09 WIB

Lirik Lagu Usai - Tiara Andini

Sabtu, 26 November 2022 | 12:14 WIB

Lirik Lagu Dreamers - Jung Kook (of BTS)

Kamis, 24 November 2022 | 15:53 WIB

Lirik Lagu Swipe - Alyph

Rabu, 23 November 2022 | 15:08 WIB

Lirik Lagu Tak Pernah Cukup - Stevan Pasaribu

Rabu, 23 November 2022 | 12:23 WIB

Lirik Lagu Bertahan Atau Pergi dari Raisa

Selasa, 22 November 2022 | 08:54 WIB
X